Den lugna dagen



Minst en gång per dag "spelar" vi Mumin lotto. "Mamma, spela Mudin!" säger Oliwer. Han blir bara bättre och bättre och man ser hur han koncentrerar sig.






Det här Mumin "spelet" köpte jag på en loppis för 10 eller 20kr för några månader sen. Helt perfekt. Bra kvalité och fina bilder. (Ja förutom att ägaren innan har färglagt några av gubbarna).

Vi har ett jättefint memory som jag köpte på samma loppisbesök för en liknande symbolisk summa. Det är kanon att leka/ spela med. Han lär sig mer och mer för varje dag. Det är jätteroligt att se när han gör framsteg.




Oliwer "jobbar" på sin dator. Han ser ju hur mamma och pappa sitter med datorn framför tv:n;)

Han använder både musen och tangentbordet samtidigt:)





Duktiga killen med sina popcorn jämte. Jag frågade honom om han var sugen på just popcorn och han svarade ja. Då vi hade slut på (eller inte hittade) några micropopcorn så poppade jag i kastrull på spisen. Jag frågade Oliwer om han inte kunde gå in i sitt rum och göra popcorn på hans spis. Han sa ja, gick iväg fast kom tillbaka alldeles för snabbt.

Jag hällde upp popcornen i en stor skål och sen i Oliwers lilla "skål" (se bilden).

Efter en liten stund så går Oliwer in till sitt rum, jag hör att han grejar massor och när jag kommer in ser jag det här;



Hmmm, ja, här snackar vi om att göra saker ordagrant.





Jag köpte en ny tesort idag på Willys. Eller ny och ny, det vet jag inte, men den är ny för mig. De sålde ut dem för 5 kr per paket. Jag köpte tre olika sorter och testade den här "Fruity romance" idag. Den var helt okej:)


Nu blir det sängen!

God natt!

Postat av: En pojkmammas vardag ♥

gillar billiga spel till barnen ... och det är så skoj med memory! Här hemma brukar vi också spela det, men Edvin är så fuskig, haha!

Kramen

2011-01-22 @ 06:44:20
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Vilket bra Lottospel med bara fyra rutor per bricka. Måste jag kolla efter, vart har du köpt det?

2011-01-24 @ 20:56:03
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0