Ny lur

En vacker dag i December så råkade jag tappa ner min mobiltelefon i en kopp kaffe. Den tvärdog och jag tvingades återuppliva min gamla lur.

Nu så här lite mer än två månader senare har jag tagit tag i saken och bestämt mig för att hämta ut en ny lur. När jag ringde försäkringsbolaget i December så skickade de hem en lapp till mig som gäller i 6 månader.

Idag var vi på den affären som jag skulle få välja en ny lur på. Jag trodde att vi kunde gå in, välja lite bland några olika modeller, pröjsa 1500:- i självrisk och åka därifrån.

Icke.

Det var en dryg snubbe som kom och undrade om jag behövde hjälp. Jag svarade ja, gav honom försäkringslappen och frågade vilka telefoner jag kunde välja mellan. Han tittade lite snett på mig och menade på att det kanske skulle finnas en modell som jag kunde få, som han skulle välja ut till mig.

Jag följde med den dryga nissen till en dator och han plockade fram en likvärdig telefon som den som jag hade dränkt i kaffet.

När jag sa att det får väl bli bra med den så menade han på att han naturligtvis inte hade den hemma just nu, men kunde ta hem den, den skulle komma inom 5 dagar.

Jag frågade snällt och vänligt om jag inte kunde betala mina 1500:- nu på en gång och så kunde de skicka hem luren till mig när den kom. Då tittade han lite överlägset på mig och sa "nej, du måste komma hit".


Jag fattar inte grejen. Alltså, jo, jag fattar att jag måste komma tillbaka dit och hämta luren där, men jag fattar inte att man jobbar med service om man inte kan stava tlll serviceinriktad?


Lite sura och irriterade åkte vi därifrån.




Den här modellen klarar inte av att doppas i kaffe. Nokia 5800.






Den här modellen ska flytta hem till mig. Nokia X6. Den ska inte doppas i något kaffe.



Tummen NER för dryga och otrevliga försäljare!

Postat av: Bror

Hörru snålwerner! Köp en riktig lur istället, den håller för typ allt och kan göra allt! Du vet vad jag menar för lur...

2011-02-18 @ 23:35:33
Postat av: Agnieszka-2barnsmorsan

Tyvärr är ju inte OnOff sådär jättebra... på något vis:)

Ses ikväll!

2011-02-19 @ 06:12:53
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: britta bloggar

Åh ni skulle ha gått någon annanstans! Jag vänder alltid när jag träffar på dåliga föräldrar!

2011-02-19 @ 10:19:25
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: britta bloggar

Sv: haha ja det är såklart att det är det jag menar! Jag gillar ju inte dåliga föräldrar heller iofs... Trist att ni inte fick bestämma affär, men som sagt huvudsaken är ju att du får en telefon som funkar!

2011-02-19 @ 10:56:54
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Det är trist att handla av sura och inte alls hjälpsamma försäljare. Men det kanske är värt den fina telefonen :)

KRam!

2011-02-19 @ 13:26:24
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0