Oliwer har börjat "jobba" igen.

Idag har Oliwer börjat "jobba" igen efter semestern.

Eftersom att jag inte riktigt hade koll på hur Darlingen skulle jobba just den här veckan (för massa veckor sen så orkade jag inte räkna efter), så är både han och jag hemma idag, fast Oliwer är på dagis.

Oliwer ville inte stanna kvar där, han blev ledsen och ville följa med hem igen.
Det var det som jag var orolig för eftersom att han bara hann gå några futtiga veckor på nya förskolan innan semestern, så det blir nästan som en ny inskolning igen. Men jag hoppas att det dyker upp några kompisar till honom där idag. När vi lämnade var det bara ett annat barn på hans avdelning.

Darlingen är ute och klipper gräset och jag tänkte ta tag i lite tvätt. Usch så tråkigt det är, men det är bara att gilla läget och tvätta.

Skönt att ha tvättmaskin iaf, tänk om jag hade varit tvungen att ta all tvätt i en korg, gå iväg till en å och tvätta på en tvättbräda;) hehe, man får se det lite positivt iaf;)



Just nu sitter jag och skriver ihop ett litet schema att lämna på dagis sen när jag ska hämta Oliwer. Det kommer inte bli många dagar för honom att "jobba", så vi får se om vi kan sätta in stödtider för honom (Det gjorde vi på hans gamla dagis)


Nehe, sätta lite fart på den här dagen kanske?? Tvätten var det ja....




Min fina lilla kille♥


Postat av: Karin

Jupp, visst var det fina bilder =) Jag hoppas att det går bra för Oliwer på dagis och att han kommer in det snart igen. Fint kort på honom =)

2011-08-16 @ 12:00:15
URL: http://onelifetolive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0