Gekås fynden

Det blev en kundvagn med saker från Gekås igår.

Jag tänkte visa bilder på några av sakerna som fick följa med oss hem.




Den här gröna lampan hamnade i hallen. Den passar jättebra där och det blev ett supermysigt sken:)




Vinterkläder till Oliwer, jacka, byxa och vantar. Påslakanset och handduk med Pettsson och Findus (blir julklapp), några cd skivor, en Buzz pez i strl XXL och en rolig liten bärplockare.






Trosor och en Ullared t-shirt till mig, en veckoplanerare, en WC skylt, en liten vattenflaska och ett supersött litet kakfat på fot:)





Tre st dregglisar till Lillbebis, två burkar med hårda karameller, tre rullar med presentsnören och en neongrön klocka till mig.


Utöver det köpte vi diskmedel, disktabletter, flaskborstar, tvättservetter, presentpapper, tuggrullar till Zelda, en tjocktröja till Darlingen, hårfärg, tandkräm, paraplyer, bajspåsar;), och lite annat smått o gott


Inget "jätteroligt" egentligen, mest "bra att ha"-saker.
Känns skönt att fyllt upp skåpen nu när det kommer en fattig period framför mig. Man blir ju inte rik på att vara sjukskriven eller mammaledig:)


Förra året när vi var nere under sommaren så "hittade" vi ett lekland.
Det kostade 50kr/ timmen och man kunde lämna barnen själva där. Det var som en blandning av en förskola och busfabriken. Det fanns personal där, barnen fick en egen låda att lägga sina saker i, ett armband på sig med namnet och sen kunde de leka hur mycket som helst.

Oliwer lekte där förra året, medans vi satt jämte och var med hela tiden. I år kände vi att vi kunde lämna honom där. Han var där i två timmar och lekte gärnet! Perfekt! Det kostade oss 100kr, vi kunde gå runt i lugn och ro inne på Gekås och Oliwer var helt slut när vi hämtade honom:)

Det kan jag verkligen rekommendera till er med "livliga" barn.
Det är så värt de extra pengarna att slippa höra på allt gnäll och hålla koll på en jobbig unge i vagnen;)

Han pratade till sent igårkväll att han ville tillbaka dit och leka med sina nya vänner:)

Postat av: Anonym

Vad kostade vinterkläderna? Snygg jacka!

2011-08-11 @ 22:05:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0