Ny vecka

Då har vi hoppat in i en ny vecka igen då. Jösses så fort veckorna går!

Jag jobbade ett härligt 4.30-14.30 pass idag och har ett likadant imorgon. Ikväll har jag fotokurs igen. Ska bli jätteskoj och jag har precis förberett alla bilder som ska visas:)


Oliwer och hans dagiskompisar satt ute och åt mellis när jag hämtade honom och nu ligger han och vilar lite. Han får inte somna riktigt ännu, men snart. Han ska till dagis imorgonbitti 5.15 igen. Stackarn.


På lördag är det ju som bekant påskafton. Jag tänkte fråga er en jätteenkel fråga, vad ska ni ge era barn i deras påskägg?

Jag har inte handlat något till Oliwer ännu, men tänkte köpa någon leksak, han kommer få äta så mycket godis ändå under påsken, så det räcker och blir över.





Min bästa bild hittills:) Är så nöjd med den!

Kanske skriver några rader senare ikväll:)

Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Åh, vad jag gillar din bild!! Såå häftig :)

Saga kommer att få ett påskägg med lite godis och sen får det bli nån leksak och såpbubblor. Noah får nog lite kex och russin och sen nån leksak tror jag :)



Kramar

2011-04-18 @ 20:00:45
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Anja

Liam kommer få såpbubblor och en polisbil i sitt påskägg. Ska även försöka hitta nåt mer att lägga i, eventuellt nåt ät bart. Kram

2011-04-18 @ 22:07:43
URL: http://anjaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Sofie

Pratade just med barnens farmor och hon ville så gärna ge dem varsitt påskägg och jag blir inte så ledsen om jag slipper:)Hon undrade också nämligen vad hon skulle lägga i dem.. Hugo skulle få lite godis och såpbubblor och Leah får vindruvor (som hon älskar) och något mer... Som sagt godis blir det ju mycket av ändå i påsk:)



Kram

2011-04-19 @ 15:09:27
URL: http://www.zouphie.blogspot.com
Postat av: Bea

Elias får så mycket godis av andra (sin gammelmormor bland annat) så vi har köpt en Bamsetidning åt honom. Det får räcka. Funderar på att köpa något liknande till Alfons också...

2011-04-20 @ 22:28:22
URL: http://lillabeas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0