Loppisfynd- Igen!

Just nu har jag ganska dåligt med pengar, och kan därför inte shoppa lika mycket som jag är van vid. Darlingen och jag gjorde en roligt grej häromdagen när vi skulle handla mat, vi köpte allt så billigt man bara kan- förutom blöjor. (Litar inte på de billiga blöjmärkena). Det är skoj att se hur lite maten kan kosta, bara man anstränger sig lite;)

Jag berättade ju om spelet och tavelramen som jag fyndade häromdagen. Idag var jag en sväng in på Öppen hand. Jag sa ju att jag var ute efter en speciell sak som ska bli mitt blivande projekt, och gissa vad, jag hittade exakt rätt!



Ser ni vad det är?


Jaaaaa, en minibyrå:) Men jösses vad de har förstört den! Galet fult målad och gräsliga knoppar!





Oliwer hjälpte mig att skruva bort alla fula knoppar och vända på alla lådorna.

Nästa projekt blir att slipa den, måla hela vit och sen tapetsera den:) Ska titta lite på andra loppisar om jag kan hitta några fina knoppar, eller om jag ska ha det lilla "hålet" fram och skippa knoppar helt. Det märks i framtiden.



Inreda.com kan man beställa hem tapetprover. Upp till 6st olika prover och det ända du behöver betala är 49kr för frakten. Super! Det fanns massor med olika roliga tapeter:)
Men jag fastnade för de här.
Det är ju perfekt för såna här miniprojekt:)


Minibyrån kostade ynka 35kronor. Sen hittade jag en gammal hederlig Duplohink. 5kr. Kanonbra. Oliwer har inte så jättemycket duploklossar- ännu, men har bara haft dem i en liten låda, utan lock. Jag och en vän pratade just om duplohinkarna häromdagen.



Med lite diskmedel blev den nästan som ny;)



Oliwer köpte en bok oxå. En jättefin Bamsebok. 10kr. Han hittade den helt själv. Min stora kille:)

Så jag hade en mycket bra "shoppingdag" idag:) Det är jätteskoj att hitta billiga och bra saker på Loppis! Varför betala fullt pris när man kan betala en bråkdel av priset?


Postat av: Lilla jag

Kul med loppisar

2010-09-05 @ 00:50:08
URL: http://irenev.blogg.se/
Postat av: Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥

Vilket fynd! Och vad gör det att den är gräsligt ful när det finns tapet och färg :) Du måste visa sen hur den blev som :)

Kram

2010-09-05 @ 10:15:02
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Pia

Kul med projekt :)

men du, vi har provat många billiga blöjor och kör stenhårt med willys och citygross!

2010-09-05 @ 18:30:21
URL: http://max.vetterberg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0