Bullar

På jobbet idag köpte jag två kanelbullar. Jag gav den ena till en kollega och så tog vi en liten fika. Medans vi knaprade på varsin god kanelbulle så kom jag på att jag ville baka bullar idag.

Eftersom att jag varken har en bakmaskin eller plats i min frys så frågade jag mamma om jag och Oliwer kunde komma dit och baka med henne. Det kunde vi. Vi gjorde en stor deg och en himla massa bullar. De flesta blev vaniljbullar, men det blev några kanelbullar oxå. Jag tog med 5 påsar bullar hem, så nu är min lilla frys proppfull;)

Gissa hur gott det var med färska bullar och mjölk:D


Nu har vi kommit hem igen och Oliwer har somnat som en stock. Jag skulle oxå kunna somna hur lätt som helst just nu, men väntar på att Lyxfällan ska börja om en timme.

Äntligen är jag ledig. Tre hela dagar. Det kommer att bli så skönt! På söndag är det Årets Mama 2010 på Berns. Någon som ska dit? Jag och min Bloggpartner in crime Agnieszka ska såklart dit:)



Den här bullen (deghögen?) gjorde Oliwer alldeles själv:). Ja okej, mormor penslade den och hade på pärlsocker, men resten av den gjorde han och placerade den så fint i pappret:) Min lilla söta kille:)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0