Semester!!!!!

Ja, semester, det vill jag ha nu. Helst i förrgår;)

Åh vilket fint väder det har varit idag. Jag hade ju som ni kanske vet sovmorgon idag. Vaknade vid 5 av att Oliwer gnydde, jag gick upp och såg att han satt och halvsov medans Darlingen kämpade med att klä på honom:). Jag gick och la mig i sängen igen och tänkte att jag skulle nog vakna vid 8 tiden, och då kunde jag städa lite, diska, laga mat, och ta en långprommis med Zelda.

Jo förmodligen! Tror ni på den? Jag vaknade kl 10 när klockan ringde! Haha! Det var bara att gå upp och laga matlådor, diska lite och sen gå ut med soporna och sen prommis med Zelda. Det blev ingen långpromenad och gudars så svettig jag var när jag kom in!! Det var inte jätteroligt att byta om till kostymen då inte.

Imorgon har jag tagit ett extrapass (med tanke på semester!!!), kl 5-13. Ska bli skoj att träffa de på "andra sidan" en stund:). Skönt att börja kl 5 istället för 4.30. Det är ganska stor skillnad på morgonkvisten.

Sen på kvällen imorgon ska jag och Oliwer till Katrineholm. Det blir grillning och lite fest. Dock så kommer jag naturligtvis hålla mig nykter och köra hem sen.

På torsdag tänker jag inte ta nåt extrapass, då ska jag vara ledig, eftersom att jag jobbar hela helgen sen.

















Hittade några gamla bilder på mig och Darlingen som jag har publicerat för längesen i bloggen. De är från 2006. Usch vad tiden går:)



Nån av er som vill visa några gamla bilder på dig/ dig och din karl??:) Alltid skoj med gamla kort!

Postat av: Anja

Vad långt hår du hade på vissa av korten, fint :) Kram

2010-05-18 @ 19:10:14
URL: http://anjaelisabeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0