Mera shopping!

Oj vad jag har shoppat den här månaden! Nästan hela lönen har gått åt!

Eftersom att vi kommer få helt nytt badrum och massor med nytt i köket så vill man givetvis ha nya saker:) Sen kom jag på att vi ska måla om i hallen oxå, så då blev jag tvungen att köpa lite nytt dit oxå;)

Tur att det är "en gångs kostnader":)

Jag har verkligen kärat ner mig i "Jet Set" klockorna. De härliga klockorna i massor med olika färger! Jag beslutade mig för att köpa mig en sån, hämtade killarna och åkte ner till stan. Jag hade bestämt mig för en vit, eftersom att den passar överallt. Jag var sugen på en lila, men övervägde sen en vit.
När jag kom ner till Ur&Penn så hittade jag en "Regal", en vit med en underbar ram av lila strass! Den fick utan tvekan följa med mig hem, och "Jet Set" fick vika sig. Jag är så nöjd!

Nu är det bara det att jag har inte haft klocka på armen på ungefär 100 år,så jag ska vänja mig med det igen. Sen har jag en dålig vana att ha klockan på högerhanden, och jag tänker fortsätta med det. Jag har min "Oliwer" tatuering på vänster handled.

Jag hittade en underbart fin klänning oxå! En beige. Tänkte visa bild på den sen:) 500kr kostade den, och sen 100kr rabatt:) lagom! Sånt gillas!

Nu har jag verkligen fått utlopp för massor av shopping! Så nu får det vara bra på den fronten på några månader. Vet inte hur många tusenlappar jag har shoppat bort:) Men det behöver man ibland!

Jag och Darlingen var ute och tog en powerwalk på 45min för en liten stund sen.
Så himla skönt att komma ut och gå lite bara jag och han:) (Man får passa på att använda barnvakt när man bor i kollektiv;))

Postat av: Carolina

Vad härligt med så massa shopping! kram

2010-03-18 @ 21:14:55
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Sofie

Jag har också alltid min klocka på höger handled! Får alltid höra att jag har den på fel sida.. Men jag kan helt ärligt inte ha klocka på vänster, jag vet inte varför det känns bara så fel:)



Kram

2010-03-19 @ 15:34:16
URL: http://www.zouphie.blogspot.com
Postat av: Milla

Shopping är bra medicin för själen :) Det intalar jag mej själv varje gång ;)



Kram

2010-03-19 @ 19:57:58
URL: http://sagabus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0