Vab idag igen

Idag har jag vabbat igen. Dock bara 1 timme och 45 minuter.
Jag känner mig inte riktigt bra jag heller. Hade så ont i huvudet när jag kom hem från jobbet och sov i 3 timmar! Oliwer sov med mig hela tiden. Så mysigt:) Gosa lite:)

Jag vet att det blev en alldeles för lång tupplur, men jag lovar, med den huvudvärken så tar man emot alla minuter man kan.

Det blev lite panik när vi vaknade, vi hade 30 minuter på oss att åka in till stan och lämna tillbaka tre st filmer, vilket betydde att vi skulle klä på oss och så med, men vi klarade det:) 17:53 lämnade jag filmerna. 7 minuter tillgodo;)
När vi kom hem igen så var mor och far här. De hade med sig ett bord till våran balkong. Vi ska låna det tills jag har köpt ett nytt bord, eller lagat det gamla. Det gamla
råkade ju gå sönder häromdagen....!



Så här blev det:) Blir kanon! Tack för att vi får låna det!




Det trasiga bordet, om ni tittar noga så ser ni att det är en pinne som har gått av. Jag ska ge mig på att laga den i framtiden.




Oliwer kämpar på med sin majsvälling! Han är så gasig i magen. Det luktar allt som oftast fis om honom:S. Bara att hoppas på att hans mage blir bättre. Den är iaf bättre än igår.

Nehe, om 20 minuter är det lyxfällan:) Yeeeey!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0