Lugnt

Oliwer och jag har haft en lugn dag. Eftersom att han inte har feber så är han sitt vanliga jag, men sen när han ska göra nummer 2, så rinner det bara....:( Stackarn!

Vi unnade oss varsin pinnglass förut. Det var mycket uppskattat! Han åt upp nästan hela själv, och det lilla som var kvar ropade han på "Elda!!!" (Zelda), och så fick hon resterna:)

Annars har vi ätit fläskfilé med potatisgratäng, målat i hans nya pysselbok och tittat på film. Jag har ringt till jobbet och anmält att jag vabbar imorgon oxå.

Darlingen ska åka till Söderköping imorgon på ett ärende, jag hoppas att Oliwer blir så bra så att vi kan följa med då. Någon som har något bra tips på hur små barn blir bra i magen igen?



Postat av: Agnieszka- mamma till 2

blåbärspure! Sån på burk är mildast! Eller så sätter du en kork som ni kan ta ur när ni ska åka, och sätta tillbaka när ni kommer hem :p

2010-06-21 @ 20:38:39
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Annika - 3barnsfamiljen blir 4barnsfamilj!

Hej. Jag såg att du varit med o tävlat om en Sverigeklänning tidigare, vet dock inte om du vann någon. Om du inte gjorde det finns ytterligare vinstchans! :) Jag har nu en tävling i min blogg, där du kan vinna en av tre fina klänningar! Det är bara att titta in, just den tävlingen avslutas redan kl 12 imorgon. Sen har jag fem andra tävlingar igång! =)

Vill du inte ha tävlingstips ber jag om ursäkt.

/Annika

http://nilssonpettersson.blogg.se

2010-06-21 @ 22:52:36
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Anna F

Ja, blåbärspuré eller blåbärssoppa är väl det jag närmast kommer att tänka på. Och så se till att han får i sig vätska förstås, så att han inte blir uttorkad om det håller i sig. Kolla så att han kissar osv. Men du, hur gick det med det där på magen, som du visade bild på i går?

2010-06-21 @ 23:04:30
Postat av: Karin

Vad besvärligt för er =( Hoppas Oliwer blir bättre snart. Ni ser ut att ha haft det nice på bröllopet =) Kramar på er

2010-06-21 @ 23:09:30
URL: http://onelifetolive.blogg.se/
Postat av: Ninus

ÄR han lös i magen så undvik ALLT med socker.. det gör att han kommer fortsätta vara lös i magen, Majsvälling är toppen :) Och vatten såklart :) Hoppas han kryar på sig snarast! Kram

2010-06-23 @ 22:17:34
URL: http://tokismorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0