Lugn och skön dag!

Dagen började ganska lugnt. Darlingen tog Oliwer på morgonen så jag fick sova lite. När jag gick upp och hade duschat lite så gick darlingen och vilade en stund.

När vi var klara så åkte vi ut en sväng till Strandstuviken. Jag fick en chock. Hjälp vad de har grävt, byggt och donat! Jag kände inte igen mig alls! De har byggt massor med villor och massor av den fina skogen och naturen är borta. Usch så tråkigt!!

Väl ute vid stranden i Strandstuviken så var det så äckligt i vattnet att jag och Oliwer bara doppade tårna och sen åkte vi igen. Hoppas att det blir lika fint där ute som det brukar!

Darlingen åkte mot jobbet och jag, Oliwer och Zelda stannade till hos mina föräldrar lite. Det var dock ingen hemma, men vi lekte lite ändå.
Oliwer, jag och Zelda spelade fotboll med en badboll. Jag har märkt att jag har en riktig hårding till son. Vi spelade barfota på asfalten och han slog upp en stor skinnflik på ena stortån, men det brydde han sig inte om. Att vara först på bollen var det viktiga:).

Det är så roligt att se att han älskar bollar så mycket och verkligen kämpar för att ha bollen så mycket som möjligt!


Igår hade vi en underbar kväll! Tezzans födelsedagsfest:)

Vi samlades för middag på Tellus. Jag åt lax, kokt potatis och kantarellsås. Till efterrätt var det chokladmousse med bär och kaffe. Mums! Några glas vin slank oxå ner:)

Efter maten gick vi hem till Tezzan och festade lite, och senare gick vi ner till hamnen. Vi gick till Skeppsbron 11. Det var väldigt mycket folk från jobbet och ett bra band som spelade. Bandet heter Galaxy Safari och sångaren jobbar oxå ute på Skavsta:)









Hittade min lillebror på krogen oxå.


Oliwer passar på att ta en liten powernap nu, så jag ska lägga mig i sängen och titta på lite OTH:)


Vad har ni haft för er i helgen??:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0