Bloggpaus

Jag råkade ta en liten bloggpaus igår.



I lördags var vi ju på bröllop. Örjan och Isabell var underbart fina och båda sa JA. Vilken tur va?;)



















Här är några bilder från den fina dagen i lördags. Det var god mat, trevligt folk, mycket skratt och dans. Darlingen drog upp alla karlar och körde YMCA. Haha:)



Idag fick jag, Oliwer och Zelda sällskap av Angelica. Vi fixade kaffe och gick ner till lekparken. Det var ganska många barn där och Oliwer började leka med dem direkt. Vi var väl där i ca 2 timmar. Oliwer åkte rutchkana, gungade, grejade i sanden och var lite överallt. Zelda roade sig med att skälla ut alla fåglar som hon såg:)

Annars har dagen bestått av att dammsuga, plocka, diska och tvätta. Det behövs verkligen efter en sån här helg. Vi har inte lyft ett finger hemma. Det syns direkt! Men snart ser det respektabelt ut igen:)

Vad gör ni idag?

Jag vet inte, men funderar på att lägga ner den här bloggen. Får ingen respons på den alls nästan. Massor med folk som är inne och läser, men nästan aldrig någon som kommenterar nåt längre. Jag har tappat lusten.

Skulle ni sakna min blogg?

Postat av: Mamma och Mormor

Jag skulle sakna bloggen mycket, man är med er, fast man inte är med er liksom... Kram

2010-06-07 @ 15:04:36
Postat av: Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma

Oh fina bilder!

Fin dag för bröllopet. :)



Ja men visst är det så?

Spelar verkligen ingen roll vad som nu skulle vara fel, Minna är min dotter och hon kommer alltid vara det underbaraste barnet för mej.



Kram

2010-06-07 @ 15:27:31
URL: http://salkert.se
Postat av: Edvinsmamma - snart tvåbarnsmamma ♥

Jag skulle ABSOLUT sakna din blogg!

Så du kan bara inte sluta....



Jätte fina bilder från bröllopet!

Så fint med sommarbröllop :)



KRAM!

2010-06-07 @ 16:26:07
URL: http://www.edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Agnieszka- mamma till 2

Jag har noll kommentarer i min blogg oxå, skittrist, men å andra sidan skriver jag för min egen del, och för att kunna kika tillbaka om några år och minnas! men att få kommentarer är ju alltid kul!



kram

2010-06-07 @ 16:30:49
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Lena

Åh vad sugen jag blev på gå på bröllop! Såg underbart ut.



Klart alla dina läsare (inkl jag) skulle sakna din blogg! Fast skit i bloggen om du är bloggtrött! Det måste ju vara kul att blogga.

2010-06-07 @ 16:31:27
URL: http://darlingexpress.wordpress.com
Postat av: Anja

Känner samma, ingen som kommenterar längre. Men man ser ju att folk läser så då spelar det ingen roll. Jag skulle sakna din blogg. Kram

2010-06-07 @ 21:25:05
URL: http://anjaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag skulle sakna din blogg =) Men även om det är skoj md kommentarer så får man fundera på varför man bloggar och om det är roligare att blogga när man får många kommentarer men inte får det så får man väl skära ner bloggandet eller sluta. Men det vore synd. Blgga för din skull =) Kul att se tillbaks och använd den som en dagbok =) Många kramar (hoppas du fattar vad jag försökte få fram ;)

2010-06-07 @ 22:34:54
URL: http://onelifetolive.blogg.se/
Postat av: Johanna

jag får inte heller några kommenterar, men är åandra sidan värdelös på att kommentera själv så får nog skylla mej själv. :) jag skulle med sakna din blogg!



åhh tack, det lustiga är att jag inte gjort så mycket förutom att bryta mammaledighets-slöhet-mönstret genom att jobba en månad, haha.

kram!

2010-06-07 @ 23:04:30
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Johanna

jag får inte heller några kommenterar, men är åandra sidan värdelös på att kommentera själv så får nog skylla mej själv. :) jag skulle med sakna din blogg!



åhh tack, det lustiga är att jag inte gjort så mycket förutom att bryta mammaledighets-slöhet-mönstret genom att jobba en månad, haha.

kram!

2010-06-07 @ 23:04:30
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Anonym

får inte heller några kommentarer knappt,men många tittar in men man bloggar ju för sin egen skull =) iallafall jag. som en del skriver roligt att titta tillbaka om några år.

2010-06-08 @ 13:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0