Shit vad jag är kass!

Bloggpaus? Näe. Verkar inte så.

Bara för att jag skulle hålla mig i från bloggen så har jag fått massor utav inlägg i huvudet idag;). Haha. Jag sa precis till Darlingen att jag kommer fortsätta med bloggen, MEN tänker inte skriva lika ofta.
Tänker vägra få dåligt samvete om jag inte skriver under ett helt dygn. Problemet är ju att jag är van att skriva så ofta, så jag kommer nog få dåligt samvete...

Idag kom det hem lite folk till oss. Vi hade lite Öppet hus för Oliwer. Han fick superfina presenter, vi åt massor av fika, vi skrattade, pratade och gick ut i lekparken. När alla hade åkt somnade Oliwer som en stock. Han hann bara sova i ca 15 minuter, sen kom nästa besök. De var kvar på en snabbfika och sen åkte de hemåt.




Jag var faktiskt superduktig idag. Jag tog intiativet helt själv. Tog på mig träningskläder, åkte ut mot Jogersö, och joggade/power walk 2,5km på spåret:). Ja, jag vet att 2,5km är inte spec mycket, men det är en början. Det kan bli jättebra om jag bara bestämmer mig för att hålla det några ggr i veckan. Snart kanske jag tar två varv. Snart kanske jag orkar jogga ett helt varv:)



Idag var vi ju som sagt en sväng ut på sjön. Oliwer badade och lekte med sina leksaker och sen avnjöt vi en liten fika. Vi var bara borta en kortis innan vi var tvugna att åka hemåt och förbereda inför dagens kalas.





En trött badkille efter en sväng på sjön:)


Hoppas att ni är glada nu, ni som är här inne och läser;)
Jag är iaf jätteglad för de kommentarer jag fick i förra inlägget!

Många kramar till ER!

Postat av: Milla

Vilka härliga sommarbilder på er sötnos :)

Roligt att du bestämde dej för att hänga kvar här, det blir ju tomt annars.



Kramar

2010-07-19 @ 23:12:23
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Carolina

Jag gillar när du är kass! ;-)

Härliga bilder, låter som Oliwer fick en toppendag - himla synd bara att vi bor så långt bort o inte kan vara med på såna roligheter! kramar

2010-07-20 @ 06:29:57
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Agnieszka

Underbart att du är tillbaka :)



Stora kramar

2010-07-20 @ 09:31:00
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Agnieszka

Den svarta och rosa som inte är genomslinglig köpte jag via campadre, den rosa genomskingliga fick jag med i en vecko revyn prenumeration :)

kram

2010-07-20 @ 13:19:17
URL: http://agnieszka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0