Gå ner i vikt?



En bild på mig och Darlingen som Carolina tog när vi var hos dem:). Vet inte riktigt om jag är nöjd med minen jag lyckas få till;). Men ÅH vilken underbar dag vi hade hos dem:)

Idag har jag och Oliwer haft en lugn och fin dag.

Vi åt mysfrukost framför tv:n och sen kom min bror förbi. Vi tog en promenad med Oliwer och Zelda och åt glass. Lekte lite i lekparken och gick hem för att äta mat.

Jag gjorde köttfärssås med rivna morötter och sallad. Robin och Oliwer åt pasta istället för morötter:).


Jag och Darlingen har bestämt oss för att gå ner några kg. Därför väljer vi att ta bort pasta, potatis och ris. Vi börjar så och får se var vi hamnar. Imorse hade vi väg och mätar-dag.


Jag har inte bestämt mig för hur mycket jag vill skriva om min vikt i bloggen. Gillar inte min kropp alls och måste verkligen göra nåt åt det. Jag hoppas att ni har respekt och förståelse för det. All hjälp uppskattas!



Nehe, över till nåt annat?

Jag tänkte visa några bilder på Oliwer och hans vän Samuel:) De är så söta ihop:)









Sötaste killarna!

Nu är det sängen som gäller! Har haft filmkväll med min Darling nu ikväll. Det blev Wallander-vittnet. Mycket bra film!

Sov gott!



Pssssssssssssssssst, jag tar mer än gärna emot alla era "gå ner i vikt-tips":)


Postat av: Susanne

Godmorgon fina du! I mina ögon är du jättefin, men jag förstår precis hur tankarna flödar eftersom jag själv har varit där jag är mer mindre nöjd med hur jag såg ut! Jag säger bara motivation och kämpa kämpa.. Tala om för dem i er närhet vad ni har bestämt er för, jag fick väldigt bra stöd! Inget ni äter är fel, utan ät mindre portioner, ät lite mer regelbundet och minst 1h motion om dagen så kommer ni att lyckas!! Tror på ER!! Kram

2010-07-27 @ 07:25:36
Postat av: Carolina

Ni är jättefina vännen, men som du redan vet så förstår jag hur du känner - jag känner ju precis likadant - vi får peppa varandra! <3



Och ni får GÄRNA stanna längre nästa gång, vi längtar tills vi ses igen! Kramar

2010-07-27 @ 10:24:52
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Sofie

Tycker inte du om din kropp? Jag har allid under den tiden jag läst din blogg (ungefär sen mitten av 08) haft den uppfattningen att du verkar vara en sån där go självsäker tjej, speciellt när det kommer till det yttre:) Men alla har vi väl våra nojor..:) Hoppas att du lyckas med ditt mål att gå ner de kilon du vill! Jag själv kör på samma spår, dra ner på kolhydraterna. De funkar ju för alla andra så hoppas att det fungerar för oss med:)



Ha det bäst!

Kramar:)

2010-07-27 @ 11:02:21
URL: http://www.zouphie.blogspot.com
Postat av: Amy-mamma till Oliwer, Elliot & gravid

Självklart får du testa! Skriv din adress bara :)

2010-07-27 @ 11:08:02
URL: http://olimy.blogspot.com
Postat av: Pia

Ett tips är att gå ut på promenad, minst 30 min lång, före frukost. Då förbräner kroppen effektivare (eller nåt...) Vet iaf att det funkar för jag har testat och det är många som kör den varianten :)

Lycka till!

2010-07-27 @ 11:09:08
URL: http://max.vetterberg.com
Postat av: Natalie

Ett tips är att t.ex. bara äta godis och sötsaker en gång i veckan, för då vänjer kroppen sig av med eventuellt sötsug och blir till slut nästan inte alls sugen på sött. Om ni nu äter mycket sånt, det vet jag ju inte. Man kan ju kanske tänka likadant när det gäller mat som man vet är fet, att bara unna sig det en gång i veckan och försöka äta nyttigare resten av veckan. Lycka till gumman, det här fixar ni! =)

2010-07-27 @ 19:30:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0