Effektiv dag

Idag började jag dagen med en sovmorgon:) Min snälla Darling tog Oliwer. Vi hade en slapp morgon framför tv:n och jag tog en NOKA shake till frukost.

Jag pratade lite med Jenny och vi bestämde att jag skulle åka in till dem och vi skulle ut på en långpromenad:). Sagt och gjort så bytte jag om lite snabbt och åkte in. Vi gick ca 6 km och på slutat tog vi båda av oss skorna. Jag hade 3 blåsor på hälarna och en på lilltåtn. Jennys lilltår (heter det så? småtår?) hade oxå åkt på varsin stor rejäl blåsa. Ajaj!

Darlingen mötte upp oss och lämnade Oliwer och vagnen när han åkte mot jobbet.



Jag posar lite vid ån:)

Byebye extra kilon! Nu ska ni väck!


Efter en snabbdusch hemma hos Jenny så åkte jag och Oliwer ner mot centrum. Vi mötte upp Agnieszka och Elton och tog oss en sen lunch på Sandy´s. Jag åt kalkonsallad och Oliwer åt pannkakor.
Till efterrätt blev det en latte till mammorna och glass till barnen:)



SötElton med rosa hakklappen leker med Oliwer. De puttar Eltons mugg fram och tillbaka över bordet;). Det var skoj;)

Vi gick runt och kikade runt lite bland rean. Jag köpte ett par jeans och kalsonger till Oliwer. Hittade en jättemysig pläd med monster på till Oliwers rum oxå. Tänkte ha den som överkast:)

Vi trotsade regnet och vägrade röra oss hemåt fast det smattrade på våra paraplyer:). Vi gick ner till Hemköp och handlade lite småsaker och sen gav vi faktiskt upp.

Tack Agnieszka och Elton för en jättemysig eftermiddag i stan:)


När vi kom hem diskade jag och sen gjorde jag en sallad.




Det var grönsallad, gula och röda körsbärstomater, fetaost, gurka och grillad kyckling.





Jag blev sugen på att testa en tapas blandning med. Det var körsbärstomater, mozarellaost och basilika i olja. Mmmmm vad gott det var! Skar upp några skivor med rökt korv oxå.

Kan ju säga att jag hade en väldans lyxig kvällsmat idag;)


Glöm inte att kommentera lite;)

Kramar!

Postat av: Carolina

Så gott det ser ut... och vad avis jag är, jag vill också bo nära er! <3 KRAMAR

2010-07-29 @ 10:13:03
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Monica Sandberg

Halloj tjejen! Du är så energisk blir trött bara jag läser vad du gör! Men du är ju ett antal år yngre än mig.Blir lite avundsjuk! Ibland räcker det med springet på jobbet!

Vi ska vara ute på Vibäck från imorgon till nästa fredag. Halva släkten är där också. Både Jenny, Jessica o vår Andreas. Om ni har tid o lust så kan ni väl titta över på en fika.

ha de

Monica



2010-07-29 @ 21:23:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0