Stambyte

Idag har vi varit en sväng inne i stan. Jag köpte två nya bh:ar och ett par trosor till mig, och två tjocka stickade tröjor till Oliwer. Tröjorna till honom köpte jag på Cubus. Det var halva halva priset, så jag betalade 113kr för båda två. Alldeles lagom! Supermysiga! Ska se om jag kan ta bilder på dem om ni vill se.

Darlingen hade fått presentkort på Dressman, så han köpte ett par jeans och en fintröja.

Efter lilla shoppingturen så gick vi hem till min bror och hälsade på. Han bjöd på kladdkaka och vispad grädde:) Mums!

Nu på kvällen har vi varit på ett infomöte ang vårat stundande stambyte, och nu är jag så taggad! Man kan göra massor med extra val, så när de ändå håller på så tänker jag se till att de flyttar tvättmaskinen, att de sätter dit en ny bänk i köket och sätter upp nytt kakel. Åh vad jag längtar tills det blir klart!!!

Jo jag är väl medveten om att de kommer att ta bort mitt älskade badkar, men det kommer bli så himla fint! Jag får passa på att åka till HJ-badet ofta. Jag har ju faktiskt kort där, så det överlever jag nog. (Och om jag skulle få alldeles för mycket abstinens så får jag väl trycka ner mig i Oliwers badbalja;))

Desvärre kommer hela proceduren att ta 5 veckor. Under de 5 veckorna ska vi bo hemma hos mina föräldrar. Det roliga (?!) är att min bror oxå kommer att bo hemma då, för att tjejen som hyr ut sin lägenhet till honom just nu, ska flytta tillbaka till den. Så vi kommer att bli ett mindre kollektiv:P, haha:)

Nu ska jag ta mig ett varmt bad. Måste nog bada minst en gång om dagen innan de kastar ut mitt älskade badkar så att jag känner att det blir utnyttjat till max nu.

Vad har ni haft för er idag?
Skriv någon rolig kommentar så blir jag glad:)

 

Pinkparty i oktober 2009 :)

Postat av: Karin

Hej tjejen! Nämen, ska du göra dig av med badkaret =( du som älskar att bada. Jag hoppas att det blir riktigt fint när ni får omgjort. Klänningen du har där är jätte fin på dig =) och jag vill gärna se bilder på Oliwers nya tröjor. Kramar

2010-01-18 @ 21:12:38
URL: http://onelifetolive.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jättefina bilder på dig! Så söt klänning!



Jag skulle väl kunna säga vem personen är men är jag då inte lika dum som hon?



Jag har föresten inte glömt bort ditt smycke. Jag har fått min leverans som jag väntade på. Nu har jag bara mig själv att skylla på. JAG har inte fått häcken ur att färdigställa det och få iväg det till dig. Men det kommer.

Kramar

2010-01-19 @ 11:29:28
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: tezza

härligt med kladdkaka och stambytet =)

hoppas det kommer gå bra i kollektivet ;)

2010-01-19 @ 18:03:05
URL: http://tezz87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0