Helg!!:)

Hallå alla mina kära läsare!

Nu är det helg!!
Har jobbat tre morgonpass och nu är jag ledig, ända tills måndag kl 4.45:) Darlingen jobbar dock kväll så jag vet inte riktigt vad helgen bjuder på. Ett 2års kalas på söndag är iaf inbokat. Ser jag fram emot. Ska bli trevligt att träffa dem igen:) Sen kommer Oliwer att få leka massor:)

Jag och Darlingen möttes vid Ö&B idag och bytte bil, han skulle jobba eftermiddag, så jag åkte och hämtade ut ett paket och hyrde en film. "Min stora feta grekiska semester". Den var väl sådär, dög att se men jag tänker inte se den varje vecka kan jag lova er.



(Bild från google)

Efter filmen så somnade vi. Så mysigt, min lilla gos! Vi sov väl ca 2 timmar, eller jag, Oliwer sov väl en halvtimme längre. Jag vet att det blev fel att sova så länge, men det var så mysigt:) Vi får mysa länge ikväll innan vi somnar om ikväll igen.


Nu sitter vi och myser i soffan och äter en pasta med kyckling. Vi längtar efter att Pappan i hemmet ska komma hem, det borde inte dröja mer än ca 1,5 timmar:)

Svaret på vad jag gjorde igår var att jag lämnade blod. Som present valde jag två st jättefina vinglas. Jag ska ta kort på dem och visa er om ni vill se.

Om någon av er som bor runt Nyköping vill lämna blod, så säg till mig så ska jag "värva" er:)

Jag personligen älskar att lämna blod! Det är till en jättebra sak och sen är det skönt att "byta ut det gamla och få nytt":) Jag har verkligen saknat att få lämna blod under graviditet och amning, men nu är jag tillbaka igen:)

Postat av: tezza

usch otäckt att lämna blod. jättebra men jag skulle aldrig göra det...

2010-01-22 @ 23:01:35
URL: http://tezz87.blogg.se/
Postat av: Agnieszka- mamma till 2

Jag skulle jättegärna göra det... men är rädd att jag inte får då jag har dåligt sånt där blodvärde som tar stick i fingret och kollar. Så jag skulle nog må skit av att lämna.... men ska kika upp hurvida jag får lämna!

kramar

2010-01-23 @ 09:55:20
URL: http://agnieszka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0