Ledig

Ledig dag! Japp, idag har jag en ledig dag. Har jobbat tre dagar, nu är jag ledig en, och sen jobbar jag fyra. Härligt att jobba heltid igen:) Fritid, varför ska man ha det?!

Nä, men jag tror att jag ska spendera den här dagen hemma. Bara ta det lugnt och småstäda lite. Har lite tvätt att fixa och så. Det känns lite onödigt att städa mycket eftersom att vi ska flytta hemifrån i 5 veckor nästa helg. De ska göra stambyte i våran lägenhet, på toa och i köket, så när vi flyttar hem igen så kommer vi behöva tokstäda ändå! Men jag ska dammsuga lite och så iaf:)

Har ätit frukost och druckit kaffe, så nu kan vi starta den här dagen. Ska nog passa på att ta ett bad medans Darlingen är hemma. Han börjar jobba kl 14, så jag kan utnyttja att ha lite ensamtid innan dess:)

Blir en sväng med Oliwer ute i pulka nu oxå innan Darlingen åker:) Mysigt att gå ut hela familjen:)

Vad sysslar ni med idag?
Kramar!





Säga vad man vill, men Oxelösund är himla vackert! Gissa om jag längtar till sommaren, att få känna doften av vattnet igen:)

Postat av: Susanne

Kikar in och säger: Vad har ni fått för schema? Liknar mitt cp-schema.. Jag hoppas du iaf får en toppendag med sonen... En annan ska traska till apoteket o inbringa lite medicin.. Må väl och sköt om er! //kram kram

2010-02-15 @ 10:32:58
Postat av: Agnieszka- mamma till 2

Vi har varit på öppna idag och nu ska vi bara vara hemma och ta det lugnt. Tvättar idag jag med... så inte tvätthögen ska bli enorm i slutet av veckan!



kramar

2010-02-15 @ 13:00:50
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: tezza & Ellen

skönt att vara ledig =)

vi har vart på öppna och nere på stan en sväng idag =)

2010-02-15 @ 19:18:11
URL: http://tezz87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0