A LOT of Xmasgifts!

Nu har jag slagit in nästan alla julklappar.

Jösses vad många klappar det har blivit i år. Jag vågar inte tänka på hur mycket pengar jag har spenderat på den här julen. Jag har knappt köpt något pynt heller i år, bara massor med klappar. Hoppas verkligen att min familj och mina vänner blir glada!

Jag funderar på om jag kanske ska räkna lite på hur mycket jag har spenderat på julen ändå, bara för att få fram en ungefärlig summa, och sen strunta i julen nästa år och åka utomlands för de pengarna istället.

Det vore faktiskt himla skönt. Inte pynta eller greja alls hemma. Bara sticka till solen ett par veckor. Ja det tror jag är en bra idé. Ska bara övertala Darlingen;), fast det är ju en stund kvar till nästa jul;)



Har ni gjort så någon gång? Bara struntat i allt som hör till julen och stuckit utomlands?


Postat av: Petra

Samma här... många julklappar har det blivit... och lite dyrt... men näe - jag skulle nog gärna åka bort direkt efter julafton - men just på julafton vill jag nog vara hemma för pojkarnas skull!



Kram på dig!

2010-12-21 @ 23:39:10
URL: http://bloggen.willvin.se/
Postat av: Agnieszka-2barnsmorsan

Ja det vore ju riktigt skönt att bara skippa allt och fira julen utomlands!

Har aldrig gjort så men skulle helt klart kunna tänka mig föra det!

kram

2010-12-22 @ 07:59:36
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Natalie

Den tanken har slagit mig flera gånger, men konstigt nog blir det aldrig så.. Man är väl för mycket traditionsmänniska helt enkelt. Sen gillar jag att man träffar alla på julen, men julklappar borde man egentligen bara ge till barn.

2010-12-22 @ 20:20:58
Postat av: Anna

Skulle gärna åka bort om jag hade råd. Men vi köper endast julklappar till barnen, och dom får en var från varje familj. Så då orkar dom öppna alla och tycker det är roligt + att det faktiskt inte springer iväg med pengar...



Kramar

2010-12-22 @ 22:07:36
URL: http://mammatilltroy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0