40 grader

I morse kl 4.30 kom en liten kille in till oss. Han ville ha titti (välling). Han fick det och la sig i våran säng. Han somnade ganska fort, men sov inte spec bra, för han låg och gnydde och vred sig. Stackars liten! Jag kollade hans temp och han hade 40 grader.

Hmm, vad kom det från? Han var helt pigg, glad och frisk igår.


Nu ligger han och sover i babysittern med sina två favoritgosedjur. Vi tittar på Emil och griseknoen. Jag tänker då rakt inte stänga av bara för att han har somnat;) Tvärtom:)

Mamma var förbi förut. Oliwer blev genast piggare och passade på att leka med Dodo (mormor). Hon tog med sin Oliwers gardiner. Det är panelgardiner som hon har sytt upp. Så nu slutar de vid fönsterkarmen istället. Det blev jättebra:) Tack Mamma!


Igår när jag vaknade så såg Oliwer lite konstig ut i ansiktet.

 

Jag vet inte, men är han inte lite för ung för smink?

Han hade hittat min mascara:). Han har ju sett när mamma sminkar sig och ville väl göra likadant. Dock blev det väl kanske inte jättefint? Men det kanske det inte blir på mamman heller?:)




Jag och Darlingen hade jättemysigt igårkväll. Vi stängde av dator och tv och satte oss ute på balkongen. Tända ljus, popcorn, vin, whiskey och spel. Det blev både Yatzy och Geni. Supermysigt att sitta där ute. Vi har ju en stor inglasad balkong, så man kan ju sitta där utan att det kommer massor med mygg och annat jobbigt:p.




Min lilla sjuka kille!
Hoppas verkligen att han piggar på sig och att febern försvinner!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0