Älskade Darling!

Idag när jag hade jobbat mina 10 timmar och en kvart, så åkte jag förbi affären. Darlingen hade beställt lite grejer, bla bakelser:).

Jag handlade det han hade beställt och åkte hemåt. När jag kom hem såg jag att han har städat massor och möblerat om!! Det såg ut precis så som jag ville ha det!! (Jag skulle ställt det exakt likadant själv:)).




Darlingen hade gjort kaffe och vi skulle premiärfika vid nya bordet! Det är så himla fint! Dock ska stolarna på kortsidorna bort. (Gömmas i lägenheten eller i förrådet någonstans;)).

Karlar kan! Iaf ibland:) Tur att Oliwer var snäll idag, så de hann göra så mycket hemma:)


Nu har vi precis lämnat Oliwer på dagis. Han ska sova sin första natt på länge där, och idag var det verkligen jobbigt att lämna honom. Det skar riktigt hårt i mammahjärtat. Jag vet att han har det bra där, och vi kan ju knappast lämna honom ensam i lägenheten mellan 4-6.30, när vi är på jobbet båda två samtidigt.

Men jag ska göra det bästa av situationen och gå till sängs tidigt. Försöka sova ut (Kan man göra det när klockan ringer kl 3.20?).

Sov gott!

Postat av: jenny - tävla om ett barnklädpaket hos mig ♥

Aww förstår att det måste kännas jobbigt:( Astrid ska till dagis för första gången på två veckor i morgon, är också nervös, hoppas de kommer gå bra.



Ha en fin kväll , kramar

2010-04-05 @ 22:17:36
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: tezza & Ellen

tjusigt !!

hoppas natten gått bra för honom men det har den nog:)

2010-04-06 @ 12:37:57
URL: http://tezz87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0