My arm hurts!

Gaaaah min arm väger BLY! Usch. Hoppas att det går över snart. Så länge den bara "hänger" så känns det inget, men så fort man ska använda den så är den så öm och tung. Men hoppas att det är värt det. Att slippa svinisinfluensan.

Idag har jag, Oliwer och Zelda umgåts med mina föräldrar. Vi åkte hem till dem vid 11.30 efter att jag hade fått den efterlängtade sprutan. Vi drack kaffe och fikade lite och sen åkte vi till Citygross. Handlade lite och fortsatte in på Karlssons. Jag köpte stora muffinsformar och en liten minikavel. Nu ska det bakas. Hoppas att Oliwer kommer att tycka att det är skoj i framtiden. Köpte även lite pyssel nu till julen.

När vi kom hem igen (till dem) så gjorde mamma en äppelpaj, och kokade ris. Jag gjorde kasslergryta. Så himla gott!

Oliwer är mycket bättre, han har bara fått alvedon en gång idag, och har varit pigg hela dagen. Härligt! Dock blir det inget dagis för honom imorgon. Han ska till dagis på onsdag och så ska jag försöka få in några timmar på torsdag oxå, för på fredag börjar han på "riktigt". 5.30-13.45.

Jag köpte en bukett med tulpaner till mamma idag, jag sprang förbi torget när jag skulle in på Lindex. Tyckte att mamma skulle få en 1a advents bukett:) Lindex har rabatter på olika plagg olika dagar, och helgens "fynd" var pyjamasbyxor. Ordinarie pris 149:-, men kostade 49,50 nu. Woho:) Jag som älskar pyjamasbyxor! De här är flanell oxå, så de är supervarma och gosiga.

(Jag skulle lägga in en bild här, men blogg.se tyckte inte det)

Postat av: tezza & ellen

hoppas du slipper bli sjuk då !



självklart får det bli en sån kväll. med lite mat o gott dricka... har festat så himla mkt nu så har trööttnat lite på det....

kram

2009-11-30 @ 08:42:11
URL: http://tezz87.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Klart att det är värt det! Här ska nog också bakas idag. fast än så länge är det bara på funderingstadiet... Först till tvättmaskinen för dagens första tömning. Ha en bra dag!

2009-11-30 @ 09:00:39
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Mormor

Hejsan! Ett stort tack för de fina tulpanerna och hjärtat. KRAM!!

2009-11-30 @ 15:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0