Ingen bloggork

Idag lämnade vi Oliwer på dagis kl 9. Han fick äpple på deras fruktstund, och sen vinkade han hej då.
Vi åkte till Jogersö och gick ett varv runt 2.5km spåret. Härligt att röra lite på oss. Fick en kommentar av "Pia" nu igen, denna gången frågade hon om man fick ha hundar lösa på jogersö spåret, svaret är nej, och det hade vi inte heller. Tittar man lite noga på bilden så ser man Zeldas koppel.


Efter promenaden åkte vi hem, jag åt frukost och sen tog jag ett varmt bad. (Det var så kallt ute!!). Sen softade vi bara tills kl var 12.45, då åkte vi och hämtade våran lilla prins. Han hade varit jätteduktig på dagen, men sov ute i en vagn när vi kom dit, så vi lät honom sova en liten stund och fick varsin kopp kaffe.

På eftermiddagen sen så lekte vi och sen gjorde jag mat. Det blev lax, pasta och sås. Det gick ner hos mina killar:) Ja hos mig oxå såklart;)

Vid 19 åkte jag och Oliwer in till stan. ONYX spelade match idag mot Visby. Det var inte den bästa matchen jag har sett, men de vann tillslut med 9-8 i suddendeath. Sista 10 minutrarna av matchen var spännande:) Gissa hur stor glädjen var när de drämde in vinnarmålet! Alla skrek rakt ut:) En bra avslutning på en bra dag!

Jag känner att bloggen blir lite lidande. Jag har inte samma ork att lägga ner på den längre, tar inte lika mycket bilder och känner inte att jag vill dela med mig av allt som händer i mitt liv.
Dels är det ganska dåligt med kommentarer, och dels finns det folk som skriver elaka kommentarer.

Men jag ska väl försöka få ihop minst ett inlägg varje dag, och ibland flera, det beror på vad vi har gjort och vad jag vill berätta. Men ni som vill får gärna fortsätta följa oss, och ni andra är välkomna att lämna oss.

Det är erat val. Love me or leave me.

Imorgon är det dagis för Oliwer 9-13, sen får vi se vad dagen bjuder på. Ska kanske åka och köpa mig en klänning. Det märks.

Sov gott!

 


Postat av: Karin

Hej vännen! Skönt att Oliwer är så pass bra igen att han kan gå på dagis =) Jag kommer sakna att du inte skriver så ofta men förstår dig. Kramar

2009-12-03 @ 11:08:10
Postat av: Anonym

http://mariapettersson.blogg.se/2009/november/stor-goodiebagtavling-d.html#comment



Jag skulle bli suuper glad om du ville delta i min goodiebag tävling som har ett värde av hela 7000:-!

Kommer även tillkomma lite överaskningar ;)!



Jag har även fler trevliga tävlingar i bloggen med få tävlanden!



Ha en fin dag! :D

2009-12-03 @ 12:42:24
Postat av: Karolina S

Fortsätt blogga, det är kul att läsa om er och söta Oliwer. Pia Pia.....

2009-12-03 @ 16:20:06
Postat av: Agnieszka- mamma till 2

Tråkigt att folk lämnar elaka kommentarer. Kul att det går bra för Oliwer på dagis! Hoppas ni får en fin helg! kramis

2009-12-03 @ 20:35:19
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hejsan kussen,

förstår att du inte har tid / ork att blogga på samma sätt som förr. Och det är trist med taskiga kommentarer. Sånt kan ju folk lägga av med. Om de inte gillar ens blogg så skit i att läsa den, liksom. Det är ju inte som att du tvingar dem! Sen ska man kanske inte dela med sig av allt i sitt liv. Lagom är bäst:) Kram på dig! Hoppas ni har det bra. /Storkussen.

2009-12-05 @ 19:23:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0