Mattan=)

Sitter och tittar på "Underbara älskade". Den e ganska bra. Man ska verkligen inte ta livet förgivet!
Det va en dam här idag och pratade om försäkringar. Bla livförsäkring. Det e väldans bra betalt om någon av oss går bort, de e ju helt sjukt!

Men nu e vi bra försäkrade. Det va för att försäkra Oliwer som hon kom hit och pratade, då kom vi på att vi inte har några spec försäkringar alls, men nu e det fixat.
Jag följde aldrig med till Jönis idag. Darlingen åkte själv med Oliwer och Zelda. Det va jätteskönt att va själv några timmar. Bara jag o katterna. Jag hann med att åka till Rusta och köpa den där runda mattan vi har pratat om ett tag, sen hann jag med att städa o plocka o greja. Så nice! Men det va kul när de kom hem oxå, man saknar dem ca 4 sekunder efter de åkt.

Den tvätten som tvättades igår har jag vikt och lagt in i skåpen sen har jag tvättat en maskin till och hängt upp det. Diskat och plockat undan.
Vi åt faktiskt pizza idag. Det va ingen av oss som orkade ställa sig o göra mat. Men det e gott det med, flottigt med funkar ibland.

Fasen jag e sugen på att åka till ikea, men behöver ingenting, bara några vita ramar... E det ingen som ska till ikea inom en snar framtid som kan "köpa ut" lite ramar till mig??=)

Ikväll kommer mor o far hit o ska titta på fotbollsmatchen, de har inte tv8, men det har vi. Sverige-Ungern kl 19.45.

Jag e sugen på att skapa något=) Ska nog ta fram mina pärlor o greja lite. Ska börja fixa lite med dop-inbjudningarna och sätta in massa bilder i mitt nya album som ja fick i födelsedagspresent.

C ya later=P


Postat av: Tezz

Hej!

Härligt med några timmar för dig själv =)

Kul med en ny matta :) Alltid roligare att plocka och grejja när man har köpt något nytt hem=)



Ja de va gött med sovmorgon, men jag hade verkligen räknat med att komma upp i tid,

speciellt idag så man slapp stressa sig iväg, men men fick mig ett rejält träningspass (med dubbelbarnvagn) och sen en långpromenad med vovven på kvällen!=)



Kram Tezz

2008-09-11 @ 00:17:17
URL: http://mamtezz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0