Städtant

Hormonmonstret kom hit och det gjorde även städtanten, så de slogs ihop och det resulterade i att jag dammsög hela lägenheten. SKÖNT! Det behövdes verkligen! Medans jag sprang runt med dammsugarslangen i högsta hugg så passade Darlingen på att bada Oliwer. Det är bad-tisdag idag=)

Genomsvettig blev jag! Det är inte så lätt att dammsuga under sängen, det e en sån där superlåg variant. Men kämpade på ganska bra och tror att jag fick med det mesta dammet där under, det blev iaf betydligt bättre än innan, så det känns kanon. Skönt att passa på medans Darlingen e hemma o kan ta Oliwer. Zelda däremot hon va me mig hela tiden. Hon tycker att det e jätte intressant med dammsugaren och vill gärna nosa på den, men vågar inte. Hehe.

Oliwers märke i pannan syns knappt längre. Skönt! Men gud så himla rädd man blev!!
Det roliga i det hela e att flera av mina vänner har erkänt att deras barn oxå ramlat ner från soffan eller sängen osv, så det e inte bara jag som e en kass morsa=P, hehe.Nejdå, men alla barn ramlar förr eller senare och slår sig och någon gång ska va den första, så e de ju bara.

Idag ska jag o Oliwer hem till en i föräldragruppen o fika.Vi blir minst 3 mammor o 3 bebisar iaf=) Myspys!
Ska gå o leta fram några fina kläder till prinsen och sen byta om själv. Behöver inte ha adidasbyxorna hela dagen. Men sköna e dem!

Just ja, I natt vid ca 01.30 hittade jag overallen!!! YEEEEY!!! Oliwers Polarn o Pyret overall e hittad=)

Ska bara kolla upp det där födelsemärket oxå, sen kanske jag kan andas ut. 

Ha en bra dag!

Höres nog senare!


Postat av: Dessi

Starkt av dig o gå ut med det som hände. Inte många som törs det. Kan väl oxå erkänna att det hänt här med...Sebbe har både ramlat ner från soffan som liten, samt ramlat ur vagnen, tack o lov på gräs. o Michelle for ur gungan i våras. En olycka händer så lätt!

2008-09-09 @ 15:04:25
Postat av: A-K

Vad fina ni är!!

2008-09-09 @ 17:02:28
Postat av: Tezz

ja men herregud de händer väl de flesta, men d eär ju så fruktansvärt hemskt!



En gång när min son var närmare fem månader så kom jag in i sovrummet då han precis var påväg över kanten och jag rusar dit och får tag i honom i fallet! Då hade han tydligen lärt sig krypa!

Hade ingen aning!!! Schockad hur längesom helst.

För nått år sedan ramlade han ur sängen och jag blev skiträdd och ringde ambulansen. Men som tur va gick de bra och han hade landat med huvudet på ngr t-shirtar med. puh

Dottern har ramlat ur soffan en gång. Jag var brevid på golvet och sonen gjorde något bus så jag hade uppmärksamheten på han, boom sa de så låg hon och grät på golvet.

Som tur va gick det bra, tog upp henne och efter en liten stund busa vi igen.



Hoppas Du får en bra dag med barn o hund=)



Kram Tezz

2008-09-10 @ 11:25:51
URL: http://mamtezz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0