Tillbaka

Nu är jag tillbaka igen. Igårkväll var jag alldeles för trött för att bry mig om att uppdatera.
Jag o mamma o Oliwer åkte in till stan igår. Köpte nya byxor, en topp och en kofta till dopet, sen blev det tre par trosor till mig och en tröja till Oliwer. Allt handlades på Kappahl. Blev en sväng ut till Intersport oxå och där köpte jag en ny mössa till mig. En grön PUMA-mössa=) Jättefin! Rea va de oxå. 50kr ist för 200kr, så jag e nöjd!

Efter det åkte vi hem till mamma o pappa och åt mat där. Ugnstekt falukorv o potatismos blev det! Massa gott!!
Darlingen o Zelda kom oxå och åt.  Efter det blev det film "Underbar och älskad av alla" En mycket bra film tycker jag! Jag har sett den förut, men fixade den så mamma o pappa oxå fick se den.

Idag har jag o bror åkt runt lite. Först till banken så han satte in massa pengar, och sen förbi El-giganten. Han behövde nya hörlurar. Jag är ledsen, men gillar verkligen inte den affären. Tycker att det är dålig parkering och liten och trång butik, men det e min mening det.

Imorgon beger han sig. Han blir borta i ca 3,5 månader och flyger från Arlanda imorgon kl 9. Först ska han åka till Schweiz, men blir bara där typ 45min, sen bär det av mot Kina. Shanghai. Ballt!
Jag har lovat att köra upp honom o två kompisar till Arlanda. Så imorgon blir det att gå upp tidigt! Måste väl åka runt 5 tiden.

Nu är vi hemma hos mor o far igen. Middagen består av stek, kokt potatis och sås. Gott!!
Bror ska även få en julklapp av Oliwer=) Kan avslöja senare under kvällen vad det är, jag vet inte om Robin sitter o surfar någon annanstans i huset=)

Höres senare!!!

Vad har ni gjort i helgen? Nåt skoj??=)


Postat av: Pernilla

Ska bror din ut och resa? Spännande! Vart ska han? Mer än till China? Jobbar natt hela helgen, suck puck. Så jag sitter och räknar ner nu tills jag ska åka igen.. Hoppas ni har det bra! :)

2008-10-26 @ 18:18:08
URL: http://pearn.blogg.se/
Postat av: Agnieszka

Ohh vad coolt att åka till Kina... skulle jag oxå vilja göra=)

Vad ska han göra där?

Hoppas helgen varit bra!

kramar

2008-10-26 @ 19:03:30
URL: http://agnieszka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0