Film

Sitter och tittar på film.
Popcorn, sockerärtor och satsumas=) Hehe värsta partymaten.

Har tittat på "Nina Frisk" (Jaa, jag vet, det va inte längesen jag såg den, men jag tycker att den e bra o ja ville ha en lättsam svensk film). Nu ska jag titta på "Kärlek vid andra ögonkastet" (Jaaaaa, jag vet, jag har sett den nyligen oxå, men jag råkar va en sån som tycker om att titta på samma film flera ggr....=))

Finns det nåt mer störigt än när man e hemma o blir så sjukt sugen på godis och det inte finns nåt?!?! Jag rensade ju ut o slänge massa för ett tag sen, så jag inte ska kunna småäta så himla mycket... Men NU e ja toksugen!!!!
Det fick bli en glass. En Magnum med vit choklad. Supergoda!

De som känner mig vet att jag har super mycket ljus och ljusstakar överallt och gärna har de tända typ jämt på vinterhalvåret. Så idag när jag svängde förbi Ica Nära för att handla me dricka till middagen hos Jenny o Jonas så såg jag jättefina små ljusstakar i typ samma färger som de fina jag fick i födelsedags present, jag tänkte att det kan va fint och ha dem på bordet med de andra, de kostade bara 5kr st så ja köpte 3 blåa och 3 gröna. Det e sånna som det ska va värmeljus i alltså. När jag kommer hem och ska tända dem märker jag att jag har knappt några värmeljus kvar! Haaallåååå??? Som sagt, ni som känner mig vet att jag ALLTID har ljus hemma. Jag hade så det räcker nu, men jag brukar alltid ha ett stort lager i reserv. Hmmm, hur kunde jag glömma det?? Jag kommer ju ihåg nu att jag tänkte ta slut på dem och köpa nya sen. Det dryga e att jag har varit på IKEA 2 ggr på en vecka men inte köpt några. Hmmm...
Får ta en sväng förbi Rusta imorgon o inhandla några. Blockljus har jag nästan så jag klarar mig livet ut=D.

Ska nog köpa mig en symaskin imorgon med. Nu har kreativa Sofia vaknat!

Näääe, nu har jag inte tid att sitta här längre, filmen håller på för fullt. (Jag kan ju redan filmen som sagt iofs, men ja vill se lite iaf)

Imorgon kanske ja lägger över bilderna från kameran med. Får se. Skulle behöva dammsuga med.

Ciao o god natt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0