Hemligt

Om ca en timme ska jag o Darlingen åka iväg. Fast jag vet inte vart. Vi ska lämna Oliwer o Zelda hos mina föräldrar och jag ska va finklädd med finstövlar=) Det är allt jag vet!

Ganska skojsigt med en "Hemlig resa"=) Som ni vet så "firade" vi 3 år igår och det här blir darlingens present till mig.
Bara han och jag! Det ska bli så mysigt!
Jag har inte köpt något till honom, men däremot har jag dammsugat hela lägenheten och tvättat, hängt och sorterat tvätt, möblerat om lite och städat massa idag. Det får han se som present. Jag tycker att jag överraskar honom ganska ofta, så man behöver väl inte överdriva bara för att det är årsdag? Som jag skrev förut oxå, så är ju Oliwer viktigast och så länge han har det han behöver så är vi båda nöjda.

Igår bäddade jag nytt i Oliwers säng, han sov så supergott i den i natt! Han somnade vid 22 när vi nattade honom, sen va jag faktiskt fräck o väckte honom när jag skulle somna så han fick äta då. Då va kl nästan 2, sen sov han till 6 tiden när han ville ha mat igen och ny blöja. Sen sov han i sin säng till 10 tiden när jag hämtade honom. Då ville han ha mat igen=)
Så tomt i våran säng när han sover hela natten i sin säng, men skönt att det går så bra som det gör.



Oliwer provar Robins gamla hoppgunga! Ganska kul tycker han att det är!! =)
Så nu finns en hoppgunga hos mormor o morfar och en hemma. Perfekt!


Postat av: sofi

Åh va kul, skriv sen o berätta vad ni gjorde för kul :) Kram kram

2008-11-02 @ 15:39:40
URL: http://sofiiin.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Gud vad spännande! Och mysigt också såklart :) Hoppas ni får det jättetrevligt vad nu karln har hittat på! :) Ses vi imorrn? Kramar

2008-11-02 @ 16:27:21
URL: http://pearn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0