Föräldrafritt=)

Idag har jag, Oliwer o Zelda varit på Norrköpings flygplats o lämnat av mina föräldrar. Nu ska de va på Teneriffa en vecka. Bror min e på Phi Phi Island. Lilla jag e kvar i Sverige. Rättvist?? Fast vi ska ju till Finland på lördag=)
Jaaao, bara en kryssning men vadå. Finland here we come!

Jag passade på att köpa lite tvättmedel o annat trist på Europris eller va affären heter, billigt e det iaf, sen blev det en sväng in på Rusta och Babyland. Men inga större fynd. E ju ute efter en större skötväska, men jag har alldeles för mycket krav. Hihi. Har ju faktiskt hittat en som jag förmodligen kommer att köpa. Så det så.
Min lilla Snobben-väska jag har nu börjar bli lite liten, Oliwer behöver ha större kläder (och mer kläder), större blöjor, och matburkar o grejer med sig nu. Han e ju inte min lilla fågelunge längre, men minimini blöjor=)

Lena o Pernilla har varit i London över dagen. Jag kunde inte följa med, pga ekonomi och så blev det inge bra med barnnvakt så isf skulle Oliwer behövt följa med, och då skulle han behöva pass, man skulle släpa på honom och checka in en barnvagn, och det orkar jag icke. Så ja e med nästa gång=) Men det va lite tomt utan mig va Lena???;)

Nääe, stoppa ner huvudet i frysboxen o se om ja hittar något o göra mat av?
E hungrig, men inte sugen på nåt spec. Får se va det blir.
Återkommer.






Postat av: Lena

Det var väldigt tomt utan dig, men nästa gång ska du med. Kram

2008-12-10 @ 10:42:45
Postat av: Pilla

Jaa klart vi saknade dig, både Lena och jag. Som sagt, nästa gång åker vi allihopa.

Kramis

2008-12-11 @ 12:52:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0