Hemkommen från Bollnäs

Igår vid 19.40 rullade tåget in på perrongen i Nyköping, vilket betyder att jag o Mikkis kom hem från en underbar vecka i Bollnäs!
Den veckan har innehållit så himla mycket skratt, alkohol, underbart folk, massa bra föreläsare (och en mindre bra föreläsare), vårat supercoola handikaprum. Listan kan göras lång.

Vi fick varsitt rum när vi kom upp dit, fast Mikkis flyttade in till mig direkt i hcp-rummet.
Vi har lärt  oss massor om lagar, försäkringar, arbetsmiljö med mera, med mera.

Det gänget som va där uppe kommer vi sent glömma! Vissa kommer man garantera träffa igen, vissa absolut inte. Men de som va skönt me o va där va att alla som ville umgås, umgicks hur mycket som helst. Hela tiden. Vi festade, vi umgicks, vi bowlade. Hur kul som helst! Vårat hcp-rum fungerade som en fritidslokal som folk kom o gick till hela tiden.=) NÅGON kille fick ju stryk i bowling av en tjej oxå=) de ni.

image422

På onsdagen fick vi god sallad och alkohol. Vi avslutade kvällen på "inne-krogen" Tranan i Bollnäs. Va kul faktiskt. Vissa av oss blev väldigt fulla=P.

image423

image424

image425

image426

image427

image428

image429

image430

image431


Dessa bilder säger mer än 1000 ord=P, jag kanske lägger in bilder på några av de andra senare, ska kolla me dem om de e ok o så först.

Om ni får chansen att åka på en sådan här utbildning. Gör det! Eller Gör´t, som Gävle-borna skulle sagt! Ni kommer inte ångra er!
 
Så mycket som vi har skrattat den här veckan har jag nog inte gjort på flera år!!!

Tack för den här veckan Mikkis!!! Mikelina Munter och Sofia Snäll=)
------------------------------------------------------------------------------------------

Det som va tråkigt när vi va i Bollnäs va att vi fick höra att de brann på Fik@ o Hypnotiq. Varför kan man inte få ha något som e bra?!??!? Så himla onödigt!!!!


Postat av: Mikelina

Tack själv för denna underbara vecka och att du följde med =)

2007-11-10 @ 22:09:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0